Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:45:51

У прокуратурі Чернігівської області відбулись урочистості з нагоди професійного свята

03.12.2016   09:06Агенцiя

У четвер у приміщенні прокуратури Чернігівської області відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників прокуратури України.

«Суспільство розраховує на нашу професійність, чесність, сумління та принциповість. Від нашої праці великою мірою залежить збереження стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення правопорядку. Впевнений, що нове покоління працівників прокуратури України здійснить свій вагомий внесок у зміцнення законності та формування нашої країни як правової держави», -  підкреслив прокурор області.

Привітати працівників прокуратури з професійним святом завітали голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, голова  апеляційного суду  Садіг Тагієв, керівники правоохоронних органів області та державних установ.

За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність, сумлінне ставлення до своїх обов‘язків та з нагоди професійного свята працівників прокуратури відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора України та прокурора області, а також обласної державної адміністрації, обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини