Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:24:25

Поліцейські "по гарячих слідах" розкрили грабіж

19.09.2016   07:37

Завдяки оперативності реагування, поліція Семенівського відділення ГУНП в Чернігівській області швидко встановила особу зловмисника, який пограбував бабусю, та повернула потерпілій втрачені речі.

За іронією долі, двічі протягом двох тижнів потерпілою стає 86-річна місцева жителька. Дванадцять днів тому бабусю трохи не задушив подушкою невідомий зловмисник, який серед ночі вдерся до неї в помешкання через вікно, а цього разу вже інший грабіжник просто на вулиці вирвав з рук літньої жінки сумку з продуктами та гаманцем.

Близько 16-ї години до чергової частини Семенівського відділення поліції зателефонував невідомий і повідомив, що на одній з вулиць міста кричить та кличе на допомогу жінка похилого віку.

Слідчо-оперативна група підрозділу була на місці події вже за лічені хвилини. Швидко опитавши потерпілу та свідків і очевидців пригоди, поліцейські кримінальної поліції, шляхом реалізації оперативної інформації, встановили, а через кілька хвилин і затримали грабіжника.

Ним виявився 30-річний безробітний місцевий житель, раніше судимий за маніпуляції з викраденим майном, але на той час він відбувся умовним терміном покарання.

Під час поверхневого огляду при ньому були виявлені та вилучені речі потерпілої. Чоловік у скоєному зізнався та дав правдиві свідчення.

За даним фактом слідчими Семенівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж), за що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.