Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:37:44

Поліція затримала молодика, який розрядив рушницю в голову жителя сусіднього села

09.09.2016   15:49

В ході непростих переговорів слідчо-оперативна група Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, кримінальна поліція, підрозділ спецпризначення та дільничні переконали здатися озброєного чоловіка, підозрюваного у вбивстві, який забарикадувався у себе в будинку.

До чергової частини поліції надійшла інформація від жителя села Павлівки Ріпкинського району, що наочно знайомий чоловік вистрілив з рушниці в голову його брату.

На місце пригоди негайно виїхало керівництво відділення поліції та Головного управління в області, районна і обласна слідчо-оперативні групи, оперативники, дільничні інспектори поліції.

Для запобігання ускладненню ситуації в село прибули бійці роти поліції особливого призначення.
Вже дорогою до місця злочину поліцейські встановили особу підозрюваного та обставини вбивства. Поштовхом до трагедії стала бійка між селянами, в ході якої загиблий відлупцював підозрюваного, той забажав поквитатися із кривдником.

Спочатку чоловік стріляв вгору, а потім розрядив свою рушницю в голову опоненту. Після цього озброєний стрілець повернувся додому і замкнувся у власному будинку.

Прибувши в село до оселі підозрюваного, поліція з дотриманням усіх заходів безпеки оточила його господарство і розпочала перемовини з ним та його дружиною, яка також перебувала в будинку.

Через годину перемовин жінка повідомила поліції, що чоловік заховав рушницю в сейф та готовий здатися правоохоронцям. Після цього до помешкання увійшли бійці роти поліції особливого призначення.

Чоловік сидів на стільці посеред кімнати і опору не чинив.

Підозрюваний затриманий до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини