Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 08:38:52

По тривозі було підняте відділення поліції – в лісі загубилася дворічна дитина

05.09.2016   10:23

Дівчинку знайшли упродовж трьох годин, її життю нічого не загрожує.

На вихідних до Ріпкінської поліції надійшла інформація, що у лісі під Любечем загубилася дворічна дитина.

Дві сім’ї — четверо дорослих і двоє дітей на мікроавтобусі заїхали до лісу і пішли збирати гриби, тим часом найменша дівчинка залишилася в автівці.

Коли ж грибники повернулися, дівчинки вже не було. Півтори години вони намагалися самотужки відшукати маленьку, а потім звернулися до правоохоронців. По тривозі було підняте Ріпкинське відділення поліції, рятувальники ДСНС, прикордонники, лісники, до пошуків також долучилися місцеві жителі та правоохоронці з обласного центру.

З місця, де дівчинку бачили останнього разу, «живим ланцюгом» було прочесано всю лісосмугу, однак безрезультатно. І лише за другим разом дільничний інспектор Ріпкинського відділення поліції разом із лісником почули, як у яру в кущах хтось плаче – підійшли, а там дівчинка.

Операція з пошуків тривала близько трьох годин. Поліцейські кажуть, дуже добре, що малечу вдалося знайти до вечора, адже темрява дуже ускладнила б пошуки.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини