Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:47:29

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди

22.06.2016   12:56Агенцiя

21 червня територією Чернігівської області пройшов буревій. Внаслідок проходження грозового фронту, сталося порушення нормальних умов життєдіяльності населення в Чернігівському, Сновському та Городнянському районах.

Ситуація одразу була взята на контроль обласною держадміністрацією та Управлінням ДСНС в області. В районах, що постраждали від буревію, в цілодобовому режимі працюють рятувальники ДСНС, аварійні бригади Обленерго та Укртелекому.

Так, у Чернігівському  районі сталося повалення дерев та часткове пошкодження покрівель 43 будівлі різного призначення. Станом на 07:00 22 червня було відновлено в повному обсязі сполучення між 7 населеними пунктами Боровиківської сільської ради, яке було порушено внаслідок повалення дерев. Для проведення робіт залучено 2 бригади Чернігівського райавтодору та відділення Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного Управління ДСНС в області у складі 7 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

Також в районі без електропостачання залишаються 19 населених пунктів. Відключено 70 трансформаторних підстанцій та 10 АТС. Для проведення відновлювальних робіт залучено 4 бригади Чернігівських районних електромереж.

У Сновському району внаслідок сильних поривів вітру сталося падіння дерев та часткове пошкодження покрівель 4 будівель різного призначення на території с. Петрівка. Для розчищення автодоріг від повалених дерев на території населеного пункту залучено 1 трактор та 5 працівників місцевого сільгосппідприємства ПСП “Яна-Плюс”. Станом на 07:00 розчищено основні проїзди по населеному пункту.

Також, на території району, внаслідок обриву повітряних ліній електропередач залишаються знеструмленими 2 трансформаторні підстанції.

У Городнянському районі внаслідок обриву повітряних ліній електропередач залишаються частково знеструмленими 2 населені пункти - це с. Деревини та с. Дроздовиця.

На в’їзді до м. Чернігова по проспекту Миру в результаті сильного шквального вітру на проїжджу частину автошляху М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі сталося падіння дерева, яке  блокувало та ускладнювало рух автотранспорту. Для проведення робіт по розпилюванню дерева залучалися рятувальники Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного Управління ДСНС в області у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

На даний час по всім вищезазначеним населеним пунктам продовжуються проводитися відновлювальні роботи. Остаточні масштаби наслідків негоди уточнюються.
   
Жертв та постраждалих серед населення району немає.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини