Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:01:37

За порушення фінансової дисципліни фахівцями Держфінінспекції вжито заходів

11.05.2016   13:31Агенцiя

Протягом січня - квітня 2016 року за допущені порушення до адміністративної, дисциплінарної та матеріальної відповідальності притягнуто 90 посадових осіб, звільнено із займаних посад 2 особи.

У 15 випадках до підприємств, установ та організацій, на яких під час ревізій виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу, як зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

Керівники місцевих органів влади та самоврядування, підприємств, установ, організацій за підсумками контрольних заходів прийняли 22 управлінських рішення.

До правоохоронних органів передано 12 матеріалів ревізій та перевірок. За результатами розгляду переданих матеріалів правоохоронними органами розпочато дев'ять досудових розслідувань.

Ініційовано 10 позовів перед органами прокуратури, об’єктом контролю або його органом управління, щодо відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.