Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:08:37

Педколектив Седнівського НВК радо ділиться своїми досягненнями з друзями. ФОТО

31.03.2016   08:15

26 березня до Седнівського НВК завітали гості з робочою поїздкою з містечка Дружби Ямпільського району Сумської області.

Педагогічний колектив Дружбівського НВК на чолі з директором Лідією Іванівною Сітенко у Седневі  радо вітали завідуюча районним відділом освіти ЧРДА Тетяна Михайлівна Маханькова, дирекція Седнівського НВК Валерій Михайлович Іванов, Ніна Олександрівна Сергієнко, педколектив та учні школи. 

Вихованці навчального закладу провели змістовну екскурсію школою.

Відбулася дружня бесіда  педколективів з питань виховання та навчання майбутнього покоління. Гості із захопленням  слухали виступи духового оркестру під керівництвом Віталія Москальського та Ольги Мамич. Пісенним виступом привітали вихованки НВК Сніжана Дубінська, Влада Король.

Віртуальну віршовану подорож містечком Седнів для гостей здійснила  вчителька Світлана Чугай, продекламувавши авторський вірш «Седнів». Концертну програму продовжив вокально-іструментальний ансамбль «Компанія», керівником якого є отець Євгеній. На завершення робочої поїздки вчитель історії Наталія Шарпата провела екскурсію  «Історичними стежинами Седнева».

Зустріч педколективів сусідніх областей відбулася завдяки знайомству директора Седнівського НВК Валерія Іванова з відомим академіком з Харкова Олександром Сітенком.

На згадку про відвідування Седнівського НВК сумчани отримали книгу «Звіт пам`яток історії та культури Чернігівської області», фотокартину із зображенням Альтанки Глібова. А  колеги з Дружби вручили запашний коровай і подарували картину з побажанням «Нехай вітрила несуть нас до мети!» , у книзі відгуків  дякували за гостинність, теплоту, людяність та професіоналізм, сподіваючись на тісну співпрацю.

Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.