Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:56:05

Про фінансово-господарську діяльності комунальних підприємств йшлося на семінар-нараді

25.02.2016   08:28Агенцiя

24 лютого начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко провів семінар-нараду з керівниками та спеціалістами комунальних підприємств Чернігівської обласної ради, яка відбулася у залі засідань президії обласної ради.

На нараді розглянуто питання про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2015 рік та вжиття необхідних заходів щодо забезпечення виконання планових завдань І кварталу 2016 року.

Заслухано керівників комунальних підприємств про результати фінансово-господарської діяльності за підсумками 2015 року та очікуваного виконання показників фінансових планів підприємств за І квартал 2016 року.

Про основні вимоги Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» поінформувала начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління Олена Павленко.

Про зміни до Постанови КМУ від 19.05.1999р. № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних товариств» поінформувала начальник аналітичного відділу управління Ірина Замерлова. Підсумки роботи семінару-наради підбив Володимир Сидоренко.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини