Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:27:04

Про фінансово-господарську діяльності комунальних підприємств йшлося на семінар-нараді

25.02.2016   08:28Агенцiя

24 лютого начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко провів семінар-нараду з керівниками та спеціалістами комунальних підприємств Чернігівської обласної ради, яка відбулася у залі засідань президії обласної ради.

На нараді розглянуто питання про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2015 рік та вжиття необхідних заходів щодо забезпечення виконання планових завдань І кварталу 2016 року.

Заслухано керівників комунальних підприємств про результати фінансово-господарської діяльності за підсумками 2015 року та очікуваного виконання показників фінансових планів підприємств за І квартал 2016 року.

Про основні вимоги Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» поінформувала начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління Олена Павленко.

Про зміни до Постанови КМУ від 19.05.1999р. № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних товариств» поінформувала начальник аналітичного відділу управління Ірина Замерлова. Підсумки роботи семінару-наради підбив Володимир Сидоренко.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини