Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:03:16

Реалізація в області державної політики з питань надання якісних соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах

25.02.2016   08:01Агенцiя

Тематичний короткотерміновий семінар з питань надання якісних соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 24 – 25 лютого.

Участь у відкритті заходу взяли директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Кот та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

Учасники навчання, а це – директори районних та міських Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ознайомляться з основними пріоритетами державної політики у соціальній сфері та актуальними аспектами діяльності соціальних закладів. Розглядатиметься стан забезпечення виконання державних і регіональних програм щодо роботи ЦСССДМ з найуразливішими категоріями населення; складові взаємодії ЦСССДМ та КВІ області щодо виконання Закону України «Про пробацію»; зміни в законодавстві щодо призначення та виплат різних видів державних соціальних допомог та питання організації взаємодії зі ЗМІ.

Також під час семінару висвітлюватимуться напрямки соціальної підтримки сімей з дітьми у громаді в умовах децентралізації; взаємодії ЦСССДМ, центрів соціально психологічної реабілітації дітей щодо роботи з дітьми, сім’ї, яких потрапили у складні життєві обставини. Мова йтиме про підвищення ефективності міжвідомчої співпраці у здійсненні соціального супроводу сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини