Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:18:58

За переміщення товарів поза митним контролем порушник може лишитись без вантажного автомобіля

03.02.2016   10:09

Іще один вантажний автомобіль, що незаконно переміщував товари поза митним контролем до населеного пункту, на території якого органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, затримали чернігівські митники.

“Нові Яриловичі”

“Нові Яриловичі”

Як повідомив начальник митниці Олександр Шавлак, підставою для порушення адмінсправи став факт перевезення громадянином України у травні минулого року партії пива до Луганська поза митним контролем. Затримали автомобіль-порушник двадцять першого січня цього року у пункті пропуску «Нові Яриловичі» при спробі виїзду за межі України.
 
За допомогою програмного забезпечення митники встановили, що раніше на цьому ж автомобілі мешканець Харкова ввіз в Україну з Росії вантаж без виконання митних формальностей та поза місцем розташування митного органу. Причому на російському пункті пропуску митне оформлення проводилося. Після цього автомобіль в’їхав на територію України через недіючий пункт пропуску «Ізварине» і далі прямував неконтрольованою ділянкою української території до місця призначення.      
Чернігівською митницею ДФС порушена справа за статтею 484 Митного кодексу України. Автомобіль з напівпричепом, що використовувався для незаконного ввезення товарів, вилучений. Санкції статті передбачають накладення на порушника штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів, транспортних засобів або їх конфіскацію. За попередньою оцінкою вартість затримано транспортного засобу становить 375 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини