Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:52:38

Поліцейські протягом кількох годин розкрили розбійний напад на бабусю

18.01.2016   13:28

Поліцейські Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області встановили та затримали зловмисника, який катував 75-річну бабусю, вимагаючи в неї гроші.

Як повідомив начальник Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області майор поліції Анатолій Кекух, повідомлення про скоєння злочину надійшло до чергової частини близько 11-ї ранку.

На місце злочину виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Семенівського відділення та Новгород-Сіверського відділу поліції. На допомогу колегам прибули і оперативники з Чернігова.

На місці було встановлено, що закривавлену непритомну господиню виявив соціальний працівник, який прийшов допомогти жінці по господарству. Сусіди викликали поліцію та медиків. У потерпілої, крім рваних ран на голові, були розтрощені дві фаланги пальців, що свідчило про жорстоке катування. З будинку жертви зникло чотири банки емалі, пачка прального порошку та куртка господарки.

Щоб зібрати інформацію про злочинця місцеві інспектори поліції провели подвірні обходи селянських господарств та обстежили нежилі будинки, в яких міг переховуватися нападник.

Через деякий час правоохоронці в прямому сенсі вийшли на слід розбійника. Сліди вели за село в бік лісу і далі на болото. На момент їх виявлення поліцейські вже встановили особу зловмисника. Це 34-річний неодноразово засуджений нероба з сусіднього села. Саме туди й вели сліди від будинку потерпілої.

Поліцейські виїхали до цього села і затримали підозрюваного, який намагався сховатися в соломі у сараї одного з господарств. Він був одягнений у курточку жертви. Чоловік зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення, у нього вилучене награбоване майно. Грошей зловмисник у помешканні так і не знайшов.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Підозрюваний затриманий та згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини