Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:32:09

Поліція викрила серійного наркозалежного злодія

07.12.2015   12:39

Поліцейські відділення кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції встановили особу злодія, на рахунку якого десяток крадіжок з торговельних та розважальних закладів міста.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Антон Шевцов, під час оперативно-профілактичного відпрацювання Чернігова до чергової частини надійшла заява, що в одному з розважальних закладів міста невідомий викрав з куртки відвідувача мобільний телефон.

Правоохоронці розпочали пошуки крадія. Дирекція ресторану, де сталася подія, надали поліцейським відеозапис з камер спостереження. Саме за цим записом оперативники змогли встановити особу зловмисника, адже камери чітко зафільмували факт крадіжки.

Поліцейські встановили адресу й особисті дані злодія, ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 32-річний наркозалежний чернігівець. В подальшому правоохоронці на підставі свідчень потерпілих, що впізнали крадія, та сучасних технологій отримали беззаперечні докази причетності цього чоловіка до десятка таких крадіжок з різних закладів міста.

Зловмисник заходив до торговельного закладу, видивлявся продавця, який через власну необачність залишав мобільний телефон на прилавку, і викрадав його. Телефони крадій здавав у ломбарди, а гроші витрачав на наркотики.

Антон Шевцов повідомив, що за всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.