Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:23:23

Чернігівські митники затримали вантажний автомобіль, яким незаконно переміщували товари на окуповану територію

21.11.2015   09:30

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці ДФС припинили черговий факт порушення митного законодавства. За допомогою програмного забезпечення встановлено, що 42-річний громадянин України неодноразово перевозив товари на окуповану територію Луганської області поза митним контролем.

“Нові Яриловичі”

“Нові Яриловичі”

Цього разу громадянин за кермом вантажного автомобіля «RENAULT» ввозив до України вантаж керамічних ізоляторів з Республіки Білорусь.

Під час перевірки інспектор митниці за допомогою автоматизованої системи аналізу та управління ризиками встановив, що даний транспортний засіб раніше переміщував вантажі через закриті пункти пропуску в зоні діяльності Луганської та Донецької митниць ДФС.

Встановлено, що водій у липні та у серпні цього року ввозив вантажі засобів для гігієни (мила туалетного та господарського) вартістю  441,7 та 299 тисяч гривень через недіючі пункти пропуску. Тобто, на російському пункті «Ізварине» митне оформлення здійснювалося, а далі автомобіль прямував окупованою територією до Луганська.  Таким чином вантаж в обох випадках був ввезений в Україну поза митним контролем без сплати митних платежів.

Відносно порушника складено адмінпротокол, автомобіль вилучено. Згідно санкцій статті 482 (ч. 1) Митного кодексу України на порушника очікує штраф у розмірі 100 відсотків вартості товарів та конфіскація транспортного засобу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.