Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:49:20

Зведений загін міліції Чернігівщини повернувся додому

08.10.2015   10:56Агенцiя

Після успішного виконання завдань на Донбасі міліціонери зведеного загону УМВС в Чернігівській області благополучно повернулися на рідну землю.

Чернігівські міліціонери не приховували емоцій від повернення додому. Зустрічати побратимів прибули родичі, друзі й товариші по службі.

Від імені керівництва Управління МВС в області бійців зустрічав заступник начальника управління кадрового забезпечення полковник міліції Олег Неруш. Командир зведеного загону УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Олег Апекунов доповів про успішне виконання міліціонерами поставлених завдань та благополучне повернення додому.

Заступник начальника управління кадрового забезпечення полковник міліції Олег Неруш подякував міліціонерам за сумлінну службу і виконання бойових завдань. За період перебування у відрядженні підрозділ забезпечував контрольно-пропускний режим на в’їзді до Слов’янська, здійснював ретельну перевірку транспорту на предмет виявлення зброї, наркотиків та сепаратистів. Чернігівці активно співпрацювали з місцевою міліцією та працівниками СБУ.

Обстановка в самому місті та околицях спокійна, триває звичайне мирне життя.

Зараз на бійців чекає десятиденна відпустка аби набратися сил і повернутися до звичної повсякденної роботи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини