Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:37:21

Піротехніки ДСНС знищили 29 артилерійських снарядів

04.08.2015   07:28

31 липня о 18:00 до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про виявлені на відкритій території поблизу с. Анисів Чернігівського району 4 артилерійські снаряди калібром 152 мм часів війни.

Після надходження повідомлення, небезпечне місце співробітники міліції взяли під охорону.

01 серпня піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області, що прибули за викликом, під час обстеження прилеглої території додатково виявили ще 25 артилерійських снарядів калібром 152 мм.

Вибухонебезпечні предмети о 19:30 вивезені саперами у спеціально відведене місце та знищені шляхом підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками та не пересувайте й одразу припиніть будь-які роботи поблизу них. Про небезпечну знахідку негайно повідомте пожежно-рятувальну службу і міліцію за телефонами 101 та 102. За допомогою палиць, мотузки чи яскравої тканини огородіть місце знахідки. Не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Відведіть їх на відстань не менше 100 метрів. Дочекайтеся приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення небезпечного предмета.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини