Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:05:54

Співробітники органів кримінально-виконавчої інспекції та працівники міліції перевірили за місцем проживання понад 700 засуджених

28.05.2015   16:56Агенцiя

Протягом квітня – травня 2015 року співробітники територіальних підрозділів КВІ управління ДПтС України в Чернігівській області спільно із працівниками служби дільничих інспекторів міліції та сектором кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області провели цільові оперативно-профілактичні заходи з підобліковими КВІ.

Метою спільних заходів стала профілактика та попередження рецидивної злочинності серед  осіб, які перебувають на обліку КВІ.

Під час даних заходів було проведено звірки обліку осіб, які перебувають на обліку в КВІ та в розшуку, а також складено списки осіб, схильних до скоєння правопорушень та вчинення злочинів. До цих списків включено осіб, які порушують порядок та умови відбуття покарання, ухиляються від виконання покладених на них судом обов’язків, не з’являються до КВІ з невідомих причин та потребують посиленого контролю.

При проведенні операції здійснювались раптові ретельні перевірки способу життя та поведінки засуджених за місцем проживання. Засудженим повторно   роз`яснювались права та обов’язки на період відбуття покарання,  відповідальність за порушення ними адміністративного та кримінального законодавства. 

За час операції перевірено 700 підоблікових органів КВІ Чернігівської області, за порушення громадського порядку притягнуто до адміністративної відповідальності 52 особи, направлено 22 подання до суду та прокуратури про притягнення засуджених до відповідальності.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини