Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:15:46

Відбулося перше засідання робочої групи з розробки проекту обласної Програми розвитку інформаційної та видавничої сфер області на 2016–2020 роки

28.05.2015   10:03Агенцiя

27 травня відбулося перше засідання робочої групи з розробки проекту обласної Програми розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки.

Андрій Подорван, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, підкреслив, що основними засадами у процесі роботи над новою програмою мають бути прозорість, публічність, врахування пропозицій з боку громадськості, а також практична ефективність запланованих заходів.

Валерій Сорокін, начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту, секретар робочої групи, ознайомив присутніх з основними напрямами діяльності та заходами, які пропонується включити у проект Програми.

В обговоренні взяли участь члени робочої групи: Олена Конечна — голова обласної організації Національної спілки письменників України, Олександр Назаренко — голова громадської організації «Асоціація регіональних ЗМІ», Юлія Кукуюк — начальник відділу фінансів соціально-культурної сфери Департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

До 10 червня триватиме прийом пропозицій до проекту програми обласної Програми розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки безпосередньо від членів робочої групи.

Після їх опрацювання та узагальнення проект програми буде винесено на громадське обговорення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини