Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:48:20

Чотири редактори районних газет пішли на пенсію

18.05.2015   15:00Агенцiя

Із 1 квітня між зарплатнею та пенсією мали обирати і редактори районних газет.

Своє рішення на користь пенсії прийняв редактор борзнянської районної газети «Вісті Борзнянщини» 68-річний Ігор Фощан. Обов'язки редактора виконує 58-річний Михайло Москаленко.

На пенсію пішла і 60-річна Наталія Цілина — редактор талалаївської районної газети «Трибуна хлібороба». Її обов'язки поки що виконує 52-річний Михайло Онищенко.

Замість 64-річного Олексія Нестеренка «Носівськими вістями» тепер керує 48-річна Катерина Гавриш.

Пенсію обрав і редактор городнянської районної газети «Новини Городнянщини» 69-річний Леонід Якубенко. Його обов'язки виконує 43-річна Світлана Томаш.

— Я зібрав колектив і сказав, що йду. Запропонував людину на своє місце. Я повен сил та відваги, але дурні державні закони змусили йти, — сказав у телефонній розмові Леонід Михайлович.

А от 61-річний Микола Біжовець, редактор сосницької газети «Вісті Сосниччини», вирішив іще попрацювати.

— Термін дії мого контракту закінчується 1 січня наступного року. Тоді і піду, — сказав Микола Іванович. — Не хочеться кидати газету. Здоров'я ще дозволяє, енергії вистачає, вдома сидіти не хочеться, то чому б і не попрацювати. І справа не у грошах. Адже зарплатня більша за пенсію всього гривень на 300. Та якщо з'явиться хтось молодий і мені скажуть іти, піду.


Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини