Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:34:02

Чернігівці пожертвували майже 40 тис. гривень на підтримку батальйонів Чернігівської територіальної оборони

11.04.2015   12:07

У Чернігові відбувся благодійний рок-концерт «Єдина країна» за участі місцевих рок-гуртів.

Організатором дійства виступив благодійний фонд «Територія життя» за підтримки обласної адміністрації, обласної ради та Єдиного Волонтерського центру. За результатами акції було зібрано 36 380, 00 грн. Дана сума буде уточнена за фактом зарахування безготівкових сум на поточний рахунок благодійного фонду (від чернігівських підприємств та організацій).

Кошти, зібрані від продажу квитків, будуть спрямовані на ремонт спеціалізованої техніки (це один з основних напрямків діяльності фонду) та на придбання речової допомоги для нового поповнення особового складу 13 батальйону Чернігівської територіальної оборони.

Звіт про зібрані кошти та їх використання можна буде подивитись на сайті БФ «Територія життя» http://life-t.com.ua/ та групі в «Фейсбуці» (13 Батальйон Територіальної Допомоги) https://www.facebook.com/pages/13-Батальйон-Територіальної-Оборони

Рок-гурт «Лєна Іванова», Женя Скрудж, «Скеля», кавер-група «AddamsFamily», Академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди» – саме ці відомі виконавці погодилися стати волонтерами та долучилися до благодійної акції на прохання організаторів у попередню п’ятницю. Послухати авторські та інші популярні композиції у виконанні згаданих чернігівських бендів прийшло понад 700 містян (включаючи запрошених воїнів АТО, які перебувають на ротації та лікуванні у воєнному шпиталі та сім’ї переселенців).

Крім того, за сприяння управління освіти Чернігівської міської ради під час концерту в холі Чернігівського обласного академічного театру ім. Т. Г. Шевченка відбувся благодійний ярмарок творчих виробів школярів загальноосвітніх шкіл міста. За результатами цієї акції волонтерами було зібрано 1968 грн. Із рухом цих коштів можна буде ознайомитися на сайті Єдиного Волонтерського центру (www.evc.cn.ua) та офіційній сторінці в соціальні мережі «Фейсбук».

Організатори висловлюють подяку за підтримку всім, хто сприяв в організації та проведенні заходу, а також за довіру благодійникам-чернігівцям.

 

За інформацією благодійного фонду "Територія життя"

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини