Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:06:34

Відбулися збори адвокатів Чернігівського обласного центру з надання БВПД

18.12.2014   18:20Агенцiя

18 грудня у Чернігівському обласному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулися збори адвокатів, які працюють в Центрі на контрактній основі. Напередодні Дня адвокатури України було підведено підсумки роботи за результатами діяльності у 2014 році.

За сумлінну та віддану роботу адвокатів, які співпрацюють з Центром, було відзначено Почесними грамотами та Подяками Чернігівського міського голови, Ради адвокатів Чернігівської області, правозахисних громадських організацій.

В урочистій обстановці адвокатам вручені Сертифікати Координаційного центру з надання правової допомоги про участь у заходах підвищення кваліфікації.

Участь у заході взяли: директор Чернігівського обласного Центру з надання БВПД Ірина Протченко, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Чернігівської області Жанна Максімова, заступник начальника головного управління юстиції в області Володимир Бобруйко, регіональний координатор у зв'язках Уповноваженого Верховної ради з прав людини з громадськістю в Чернігівській області Алла Лепеха, секретар Ради адвокатів Чернігівської області Галина Якуба, голова кваліфікаційної комісії Олег Заболотний, голова правління Чернігівського центру прав людини Олександр Підгорний, голова правління центру «Доброчин» Наталія Дрозд, адвокати та працівники Центру.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини