Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:52:39

В Куликівці затримано крадія-гостролера

19.09.2014   06:40

Оперативники карного розшуку Куликівського райвідділу УМВС в Чернігівській області вирахували і затримали крадія, який «чистив» дачі, квартири та будинки на території району.

Як розповів начальник Куликівського райвідділу міліції Сергій Довгопол, під час проведення операції «Квартира» оперативники карного розшуку вийшли на 35-річного злодія, мешканця іншого району, який в Куликівському районі займався кримінальним промислом. «Чистив» дачні будиночки та помешкання жителів району.

В селі Дрімайлівка молодик скоїв крадіжку запчастин з мотоцикла «Ява», які знаходилися в сараї дачного господарства. В селі Грабівка шляхом пошкодження вхідних дверей будинку викрав кольоровий телевізор та 500 гривень.

Щоб затримати крадія оперативники провели цілий комплекс заходів - відпрацювали осіб, раніше засуджених за аналогічні злочини, перевірили підобліковий контингент, місця можливої скупки краденого. В результаті під час реалізації отриманої оперативної інформації міліціонери вийшли на слід крадія-гастролера і затримали його.

Зловмисником виявився 35-річний мешканець Корюківки, який ніде не працював. Молодик дав правдиві свідчення та у всьому зізнався.

За всіма фактами міліцією Куликівського РВ відкрито кримінальні провадження за частиною 1 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням у житло) - карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини