Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:56:40

Аграрії Чернігівщини направили продукти харчування для жителів Сходу України

16.09.2014   13:33Агенцiя

15 вересня чернігівські аграрії вчергове направили на схід України гуманітарну допомогу. Сільськогосподарські підприємства, які розташовані у Бахмацькому районі, ТОВ «СП «Агродім» та СТОВ «Україна» цього разу зібрали і направили для жителів Маріуполя одну тонну продуктів харчування.

Жителям Донеччини, які перебувають у важкому матеріальному становищі, чернігівські підприємці направили м'ясні консерви, крупи, борошно, цукор та олію власного виробництва.

У минулому місяці сільськогосподарські підприємства передали чернігівчанам, які перебувають у зоні АТО, 4 тони необхідних товарів, речей, військової амуніції та спорядження. Наразі формується ще один вантаж для військових.


Прес-служба ТОВ «СП «Агродім»

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини