Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:30:16

Бійці 41-го батальйону територіальної оборони вирушили до місця дислокації

10.09.2014   10:44

Налагоджено автобусне сполучення з чернігівськими батальйонами територіальної оборони, що перебувають у зоні АТО. 9 вересня бійці 41-го батальйону територіальної оборони, які перебували у відпустці, відбули до місця дислокації на мікроавтобусі, спорядженому за підтримки облдержадміністрації.

Цього разу автобус надав і заправив необхідною кількістю пального Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

- Відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка ми організували регулярне автобусне сполучення з чернігівськими батальйонами, що несуть службу на сході країни. Поки що це невеликі автобуси типу "Газель", але за потреби буде надаватися пасажирський транспорт більшої місткості, - говорить директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Сергій Болдирев.

За його словами, це робиться для того, щоб бійці, які відбувають у відпустки, мали змогу швидко і безкоштовно повернутися додому, а по її закінченні вчасно прибути до місця дислокації.

Разом з тим, до автобусу завантажується ще і гуманітарна допомога для наших вояків. Сьогоднішній вантаж, до складу якого входять спальні мішки, карімати, намети, берци, темробілизна, продукти харчування, вода, запчастини, передачі від рідних та близьких, буде доправлений безпосередньо до 41-го батальйону територіальної оборони. Днями на мікроавтобусі до місця дислокації були доставлені гуманітарна допомога та вояки 13-го батальйону, які перебували у відпустці.

Слід зазначити, що гуманітарну допомогу для наших бійців збирають в усіх населених пунктах Чернігівщини і доправляють до Єдиного волонтерського центру допомоги військовим в зоні АТО та переселенцям. Волонтери центру повідомляють, що намагаються щотижня комплектувати та направляти все необхідне військовослужбовцям на схід країни.

- Настрій бойовий. Все буде добре, - запевняють бійці 41-го батальйону перед від'їздом і додають - Будемо до кінця виконувати свій обов'язок - захищати Україну!

- Хай Вам щастить, хлопці! Повертайтеся живими!, - наголошують у відповідь рідні, бойові побратими, журналісти та громадськість.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини