Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:46:19

Чернігівські аграрії направили гуманітарний вантаж для земляків в зону АТО

01.09.2014   07:19Агенцiя

Сьогодні громадяни України в різних регіонах надають всебічну підтримку військовослужбовцям, які перебувають та виконують завдання в зоні антитерористичної операції. Чернігівська громада також неодноразово відправляла гуманітарні вантажі на схід України.

Так, у четвер 28 серпня сіверянам, які служать у зоні АТО, земляки направили чергову гуманітарну допомогу.

Цього разу сільськогосподарські підприємства, які розташовані в регіоні, за сприяння Бахмацької, Козелецької, Ічнянської та Бобровицької райдержадміністрацій зібрали для військових близько 4 тон необхідних товарів, речей, військової амуніції та спорядження, а також якісних продуктів харчування власного виробництва. Вантаж формували аграрні підприємства ТОВ «СП «Агродім» (м.Бахмач), СТОВ «Україна» (м.Бахмач), ПОСП «Кіпті» (Козелецький район), ПАТ «Рудьківське» (Бобровицький район), ПАТ «Блок Агросвіт» (Ічнянський район), ПСП «Агро ВАМ» (Ічнянський район).

«Сьогодні багато хлопців з Чернігівщини виконують завдання і боронять нашу Батьківщину у зоні АТО. Вони роздислоковані у різних військових підрозділах. Тому обов’язком всіх тих, хто безпосередньо працює на чернігівській землі, є надання посильної допомоги воїнам, які захищають рідну землю, - говорить представник товариства «Агродім», чиє виробництво розташоване у Бахмацькому районі області.

Машини з гуманітарним вантажем були доправлені на Луганщину для батальйону міліції особливого призначення «Чернігів».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.