Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:54:54

Чернігівці об’єднуються для допомоги армії та військовим

11.08.2014   15:58

Допомагати воїнам, які захищають Україну від нападника, стараються всі. Щоб залучити якомога більше ресурсів у Чернігові організовують заходи та акції.

Так, 16 серпня у місті буде проходити благодійний ярмарок «Підтримай солдата Чернігівщини». На Алеї героїв з 10 ранку будуть проводитися різноманітні конкурси та розважальні програми, вікторини та фотосесії, лекції з громадянської самоборони та як надавати першу медичну допомогу, працюватиме пошта «Лист солдату».

Також буде виставка-продаж товарів чернігівських майстрів та майстринь.  Всі виручені гроші підуть на допомогу батальйонам 13, 41 та "Чернігів", які воюють на Сході. До речі, якщо ви маєте, що продати на благодійному ярмарку, то приєднуйтесь!

З 8 серпня у Чернігові розпочався збір допомоги для 1-ої танкової бригади, яка зараз виконує завдання на Сході. Ініціатором виступила Собістіянська Тетяна. Їй допомагають активісти з громадських організацій "Самооборона Чернігівщини", "Вільний Чернігів", ВМГО "Молодь Демократичного Альянсу", громада УПЦ КП Церква Михаїла і Федора, Катерининської церкви, П’ятницької церкви, дівчата з «Чернігівського жіночого батальйону».

На сьогодні за даними активістів нашим танкістам потрібні такі продукти та речі:
1. консервів м’ясних, паштетів, згущеного молока, цукерок, печива, цукору-рафінаду, чаю у пакетиках, кави у стіках та в упаковках, воду, крупи, макаронів
2. господарського мила, одноразових станків для гоління, піни та гелю для/після гоління, зубної пасти та щіток, туалетного паперу, вологих серветок
3. шкарпеток, трусів, майок
4. вугілля активованого, знеболювального, протигрибкового, противірусного, пантенолу, мезиму, лопераміду, від горлу та нежитю, йоду, зеленки, вати, пластиру, бинтів
5. цигарок і запальничок
6. грошової допомоги для придбання військового обмундирування (берці, рації тощо).

Акцію підтримали мережа магазинів «Еко-маркет» та мережа магазинів «Союз», «Квартал».

Акцію можна підтримати і працюючи волонтером. Організатори кажуть, що людського ресурсу не вистачає найбільше. Години роботи: у будні дні - з 18:00 до 20:30, у вихідні - з 09:00 до 11:30. За детальною інформацією щодо збору допомоги звертатися до координатора за номером  тел. 098-89-82-349 Собістіянська Тетяна.

Допомагають армії і чернігівські фотомитці. Так, Перший чернігівський фотопортал повідомляє, що у Чернігові проводиться акція «ФОТО - за допомогу армії!». Фотографи Богдан Гуляй та Інна Людвік проведуть фотосесії для всіх бажаючих. Усі зібрані кошти будуть направлені на потреби чернігівських бійців, які воюють на сході України! Вартість однієї фото сесії 250 грн.

Про час і місце проведення фото сесії можна домовитися безпосередньо з фотографами, залишивши відповідні повідомлення на їх персональних сторінках.

До теми:

Активісти продовжують надавати допомогу Збройним Силам України

У Чернігові створений єдиний волонтерський центр допомоги чернігівським воїнам

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини