Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:05:05

Микола Звєрєв відвідав з робочим візитом Городнянщину

23.07.2014   07:06

22 липня голова обласної ради Микола Звєрєв взяв участь у роботі двадцять третьої сесії Городнянської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Григорій Примак.

На пленарному засіданні депутати розглянули та затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2014 року, звіт про витрачання коштів резервного фонду за І квартал цього ж року, звіт про стан виконання середньострокової Програми соціально-економічного розвитку на 2011-2015 «Городнянщина-2015», районну Програму фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць і доріг комунальної власності на 2014-2018 роки. Також народні обранці прийняли відповідні зміни до районного бюджету та розглянули інші питання порядку денного.

Микола Звєрєв під час свого виступу акцентував увагу на фінансовій ситуації, що склалася в державі, зокрема, і в Чернігівській області.

Керівник розповів присутнім про поїздку в зону АТО, де він нещодавно перебував з гуманітарною місією. Користуючись нагодою, голова обласної ради подякував всім жителям району за зібрану нашим військовим матеріальну допомогу та закликав і надалі підтримувати їх, не залишаючись осторонь проблем, від вирішення яких залежить наше майбутнє.

Не оминув увагою Микола Звєрєв і питання щодо реформування місцевого самоврядування. Він зазначив, що Чернігівська область є однією з перших областей, яка висловила готовність впровадити пілотний проект з децентралізації влади. Про це, до речі, найближчими днями у Батурині йтиметься на засідання правління Української асоціації районних та обласних рад.

Після завершення сесії голова обласної ради ознайомився з ходом ремонту районної гімназії, де відзначив низку недоліків у підготовці учбового закладу до нового навчального року, які треба усунути.

Також Микола Звєрєв відвідав міжнародний пункт пропуску «Сеньківка», ознайомився з його роботою, оглянув облаштування на кордоні та обговорив з місцевою владою проблемні питання, що потребують негайного вирішення.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.