Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:44:20

В Івано-Франківську та Чернігові під час телемосту говоритимуть про корупцію

12.05.2014   13:52Агенцiя

Телевізійна агенція “Новий Чернігів” разом з телевізійним каналом “Вежа” 15 травня проведуть в прямому ефірі півтора годинний телеміст, під час якого будуть обговорювати проблему подолання корупції у нашій державі.

Ще влітку минулого 2013 року згідно з дослідженням «Барометру Світової Корупції» 36% українців були готові до вуличних протестів через корупцію. Через півроку саме корупція стала однією із головних причин революції та зміни влади.

Категоричне «НІ!» корупції є одним із символів масових протестів та вимог людей вже до нової влади.

Що варто зробити вже сьогодні аби не наступити на попередні граблі і не спровокувати ще більш масштабну хвилю протестів?

Що спільного у корупціонерів сходу та заходу України? Причини корупції та шляхи боротьби з нею?

На ці та інші питання будуть шукати відповіді присутні в студіях обох міст громадські діячі та експерти. Вони спробують розібратися звідки береться корупція. І чому за скільки років боротьби з цим явищем у нашій державі вона продовжує існувати.

Крім цього мешканці обох міст зможуть зателефонувати під час прямого ефіру, поставити питання експертам та висловити свої думки як подолати корупцію.
Запрошуємо до розмови в прямому ефірі 15 травня.
Початок телемосту о 18:30.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.