Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:28:39

Голова облдержадміністрації відвідав підрозділи Збройних Сил та Національної гвардії України

04.04.2014   18:31

4 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко відвідав підрозділи Збройних Сил та Національної гвардії України, які розташовані у м. Чернігові.

З початку Володимир Івашко завітав до військової частини ВЧ 3066В, де наразі проходять підготовку бійці батальйону Національної гвардії України.

За словами командира військової частини підполковника Олександра Рибака, рішенням Верховної Ради України на базі підрозділу внутрішніх військ сформовано батальйон Національної гвардії України. Всі завдання, які раніше виконував підрозділ, продовжують виконувати гвардійці.

Під час ознайомлення з розташуванням частини голова облдержадміністрації запитав командира батальйону про те, яка на сьогодні допомога необхідна для забезпечення життєдіяльності військового містечка. Олександр Рибак доповів керівнику області, що допомогу військовим надають, як держава, так населення області. За його словами, у цьому процесі беруть участь усі: державні та приватні підприємства, установи, громадські організації, самі громадяни.

Крім грошової, військовим формуванням надається інша різноманітна допомога. Це і забезпечення військовослужбовців продуктами харчування, спецодягом та взуттям, предметами індивідуальної гігієни, ремонт та придбання технічних засобів, ремонт військової техніки та її укомплектування, придбання паливно-мастильних матеріалів тощо.

Користуючись нагодою, він подякував всім жителям Чернігівщини за підтримку, яку вони надають військовим та запевнив, що військовослужбовці батальйону Національної гвардії готові виконати поставлені завдання по охороні і цілісності нашої країни.

Бійці батальйону продемонстрували очільнику області зразки зброї, якими озброєний підрозділ, засобів захисту, амуніції та військової техніки.

Оглянув Володимир Івашко і казарму, де розташувалися військовослужбовці, ознайомився з умовами їх харчування та, щоб пересвідчитися що бійців харчують добре - скоштував обід у солдатській їдальні.

Також Володимир Івашко відвідав військовий аеродром у с. Півці, де ознайомився з технічною позицією радіолокаційної роти та оглянув зразки авіаційної техніки Армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, яка несе варту з охорони повітряного простору країни.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини