Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:08:49

Олександр Кодола: "Ми повинні свято берегти пам'ять про фронтові звершення наших ветеранів Великої Вітчизняної війни"

04.04.2014   07:42

3 квітня перший заступник голови обласної ради, голова редакційної колегії Олександр Кодола провів засідання редколегії з питань підготовки матеріалів для книги нарисів-розповідей (робоча назва - «Йшли у бій молодими») про учасників бойових дій 1920-1926 років народження, які мають особисті бойові заслуги перед Україною.

Звертаючись до учасників заходу він, зокрема, окреслив головні завдання, які необхідно здійснити вже найближчим часом аби прискорити підготовку та редагування матеріалів для майбутньої книги, що повинна вийти друком напередодні 70-ої річниці визволення України від фашистських загарбників. Проте, як зазначив керівник, у цій роботі є ще певні недопрацювання з боку окремих редакцій районних газет, які готують відповідні матеріали.

У свою чергу автор проекту та упорядник книги, колишній начальник відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради Володимир Лисенко наголосив, що книга про ветеранів бойових дій готується з ініціативи обласної ради та облдержадміністрації за участю обласної організації Спілки журналістів України та обласної ради ветеранів. Він також поінформував членів редакційної колегії про стан надходження матеріалів з районів.

Зокрема, із запланованих трьохсот замальовок до редколегії на сьогодні надійшло 206 авторських текстів. Із цим завданням успішно впоралися журналісти Носівського, Бахмацького, Борзнянського, Варвинського, Коропського, Куликівського, Новгород - Сіверського районів та міст Прилуки і Чернігів. Проте ще багато не зроблено в цьому плані газетярами Менського, Ніжинського, Сосницького, Городнянського, Ріпкинського, Чернігівського, Талалаївського районів.

Підсумовуючи результати засідання, перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола нагадав редколегії, що для прискорення підготовки книги до друку необхідно забезпечити належну допомогу і контроль за тими районами та редакційними колективами, які ще не впоралися із покладеними на них завданнями. У зв’язку з цим, керівником дано відповідні доручення.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини