Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:26:06

В Ічнянському районі міліція затримала підозрюваного у вбивстві

01.04.2014   08:04Агенцiя

Чоловік зізнався, що в ході конфлікту він побився з односельцем і кілька разів вдарив того по голові металевим прутом. Аби замести сліди, труп він утопив у колодязі. В неділю мешканці одного з невеликих сіл Ічнянського району, що на Чернігівщині, звернули увагу, що от вже декілька днів не показується на люди 42-річний чоловік, який час від часу допомагав їм по господарству.

Спочатку гадали, що він десь загуляв і скоро з'явиться, але після тижневого очікування громадяни почали самостійні пошуки. Довго ходити не довелося - в закинутому колодязі селяни виявили одяг зниклого, а згодом підняли звідти й тіло загиблого чоловіка зі слідами тілесних ушкоджень. Голова сільради викликав міліцію.

Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олег Демченко, прибулі на місце виклику працівники міліції слідчо-оперативної групи Ічнянського райвідділу внутрішніх справ та правоохоронці з обласного управління міліції почали спілкуватися з мешканцями села і з'ясовувати коло знайомств загиблого, проводити подворові обходи, збираючи будь-яку інформацію, яка могла б допомогти вийти на слід вбивці.

Дільничні інспектори та оперативники в першу чергу перевіряли тих, хто час від часу випивав разом із покійним або мав з ним конфліктні ситуації. Це дало свій результат.

Завітавши до однієї з садиб аби поспілкуватися з її господарем, правоохоронці звернули увагу на білизну у дворі. Серед іншого там сушилася занавіска зі слідами крові. Натомість у хаті були виявлені явні сліди крові на стінах, підлозі, а також на бетонній доріжці у дворі. Також було вилучено знаряддя вбивства - металевий прут зі слідами бурого кольору.

Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався, що 20 березня під час сварки він ударив по голові односельця, а потім, щоб приховати злочин, переніс труп до закинутої садиби, де і втопив його у колодязі.

На даний час підозрюваний в скоєнні тяжкого злочину затриманий. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - вбивство.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини