Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:58:53

Понад 285 тисяч викликів обслужили бригади обласного центру екстреної медичної допомоги за рік

18.01.2014   09:26

Уже рік в Україні діють обласні центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

17 січня в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика відвідав Лікувально-профілактичний заклад «Чернігівській обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», де ознайомився із забезпеченням надання медичної допомоги населенню області.

Директор центру екстреної медичної допомоги Ігор Даниленко поінформував в.о. заступника голови облдержадміністрації про головні завдання, що стоять перед працівниками закладу, організацію роботи, взаємодію з приймальними відділеннями лікарень та аварійно-рятувальними підрозділами міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

За його словами, обласний центр налічує 3 відділення, 1 відділ виїздної консультативно-медичної допомоги, 22 районних відділи та 24 сільські пункти швидкої медичної допомоги. Усі вони забезпечені необхідними медикаментами та пально-мастильними матеріалами. У 2013 році вдвічі було збільшено медикаментозне забезпечення виклику. Це стало можливим завдяки фінансуванню з державного та обласного бюджетів.

Наразі в обласному центрі екстреної медичної допомоги працюють на створенням єдиної централізованої диспетчерської по прийому та передачі викликів на підрозділи центру. Вже виділено приміщення, розпочато його ремонт, заведені всі комунікації.

Загалом, медичні бригади Чернігівщини за 2013 рік обслужили 285, 5 тисяч викликів.

Останні новини Чернігівщини

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини