Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 06:20:15

Питання забезпечення життєдіяльності населення в складних зимових умовах - під постійною увагою влади

14.01.2014   17:42

Питання забезпечення сталої роботи систем, що забезпечують життєдіяльність населення, об’єктів транспортної інфраструктури, закладів охорони здоров'я, освіти та соціальної сфери в екстремальних зимових умовах розглянули учасники засідання, яке 14 січня з керівниками обласних управлінь, організацій і підприємств провів перший заступник голови облдержадміністрації, голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Стрілець.

Звертаючись до присутніх Микола Стрілець підкреслив, що у зв’язку з можливим погіршенням погодних умов, пов’язаним зі значним зниженням температури повітря, посиленням вітру та снігопадів необхідно забезпечити роботу транспорту, інфраструктури, безперебійну подачу теплової та електричної енергії споживачам, надання необхідної соціальної допомоги громадянам області.

Він звернув увагу керівників на потребу приведення й утримання в постійній готовності аварійно - технічних підрозділів та чергово-диспетчерських служб до оперативного реагування в разі виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення готовності спеціальної снігоочисної техніки комунальних підприємств та філій ДП «Чернігівський облавтодор» для розчищення доріг і вулиць від снігу у цілодобовому режимі.

«Керівництво обласної державної адміністрації приділяє постійну увагу питанням запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізації їх негативних наслідків, недопущення загибелі і травмування людей та підвищенню готовності до оперативного реагування в разі їх виникнення», - наголосив Микола Стрілець.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.