Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:48:39

На Чернігівщини ефективно реалізовують антикорупційну стратегію Міністерства

11.12.2013   07:53

З метою протидії корупції у податковій і митній сферах створена антикорупційна стратегія Міністерства доходів і зборів - від профілактики до виявлення та реагування на факти корупції.

Для цього у відомстві впроваджуються електронні сервіси - щоб максимально скоротити персональні контакти між платниками та фахівцями Міндоходів. Необхідним кроком є запровадження дистанційних електронних перевірок, подальший розвиток електронних сервісів для подання електронної звітності.

Також будуть максимально автоматизовані процеси всередині Міністерства, щоб звести до мінімуму ймовірність неправомірного використання службового становища окремими працівниками, - запевнив Міністр Олександр Клименко.

Співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області активно працюють над реалізацією завдань Міністерства. За 11 місяців вони провели 61 службове розслідування та перевірки. З яких 27 - спрямовані до правоохоронних органів для ухвалення рішення. За результатами їх розгляду відкрито 6 кримінальних проваджень за фактами здійснення злочинів у службовій діяльності, з них 2 - за неналежне виконання службових обов'язків (ч.2 ст.367 КК України), 1 – за фактом службової підробки офіційних документів (ч.1 ст. 366 КК України), 3 – за фактом перевищення службових повноважень (ст. 365 КК України). До дисциплінарної відповідальності притягнуто 7 посадових осіб, 2 порушників звільнено, 11 - винесене офіційне застереження.

З метою недопущення призначення на посади в Міндоходів області осіб з низькими морально-діловими якостями перевірено 67 кандидатів, 2 - відмовлено в призначенні.

Наразі, нагадуємо, що при ГУ Міндоходів у Чернігівській області цілодобово діє «телефон довіри» для прийняття повідомлень, що потребують негайної перевірки. Тому, якщо будуть відомі випадки вимагання працівниками органів Міндоходів області грошових коштів та винагород, або вчинення інших неправомірних дій, у таких випадках телефонуйте за номером (0462) 668-522.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини