Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 03:59:37

Суддя-колядник Зварич написав у Менській колонії книгу “Mein Kampf in Ukraine“

29.08.2013   12:07Агенцiя

Через два тижні екс-суддя Ігор Зварич, який відбуває 10-річний термін в Менській колонії за отримання хабарів майже на 1 млн грн, представить на книжковому форумі у Львові свою першу книгу.

“На форумі видавців буде презентована перша книга його трилогії : “Mein Kampf in Ukraine. Книга перша. Суддя – Комуніст”, – розповів директор видавництва Ігор Степурін, пише “Сегодня”.

“Презентацію художньо – документального твору буде робити його син Віктор. З 20- х чисел вона надійде в продаж за ціною близько 70 грн”, – додав він.

Раніше в інтерв’ю ЗМІ екс-суддя заявив, що вона являє собою “шокуючу правду про невідому суспільству сторону судової системи в Радянському Союзі і Україні з вуст колишнього комуніста, голови апеляційного суду”.

Ігор Зварич, справа якого кілька років тому отримала великий резонанс в Україні, був головою Львівського апеляційного адміністративного суду. У хабарництві його викрили в 2008 році. У його кабінеті, а також у кабінетах деяких інших львівських суддів було проведено обшуки. У результаті було вилучено коштів на загальну суму в мільйон доларів і два мільйони гривень (основна частина була знайдена у Зварича).

Сам він стверджував, що знайдені в кабінеті гроші були так званими “посівними”. “У кабінеті зібралося те, що “посівали” за українською традицією в новому приміщенні, нам дарували багато образів і “засівали” грошима”, – заявляв суддя.

Після затримання Зварич деякий час проходив лікування в клініці, втік звідти, був оголошений у розшук і в підсумку знову затриманий. За вироком, винесеним в 2011 році, він отримав десять років в’язниці з конфіскацією майна.


http://www.unian.ua/news/592450-suddya-kolyadnik-zvarich-napisav-u-koloniji-knigu-mein-kampf-in-ukraine.html
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.