Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:40:38

На Чернігівщині пройшлов збір з офіцерами інженерно-технічного складу ЗСУ

27.06.2013   14:07

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що у селищі Десна на Чернігівщині, відбувся збір з офіцерами інженерно-технічного складу Збройних Сил України.

Захід проводився під безпосереднім керівництвом заступника командувача Сухопутних військ Збройних Сил України з матеріально-технічного забезпечення генерал-майора Юрія Толочного. Учасники - заступники командирів з озброєння військових частин та підрозділів.

Головна мета збору - доведення порядку виконання заходів з відновлення несправних зразків озброєння та військової техніки та забезпечення готовності техніки до використання за призначенням.

- Ремонт і відновлення військової техніки та озброєння – безперебійний процес у військових частинах, - зазначив один з організаторів збору, заступник начальника 169-го навчального центру з озброєння полковник Валерій Шаповалов. - Сервісне обслуговування машин та озброєння, їхній ремонт включає цілий комплекс заходів щодо моніторингу технічного парку військових частин, оперативного відновлення техніки, її поточного ремонту і технічного обслуговування, підтримання озброєння і військової техніки у готовності до використання за призначенням.

На навчальних місцях у парку бойових машин однієї з військових частин навчального центру присутнім практично продемонстрували організацію та проведення підготовки озброєння та військової техніки до занять та навчань в ході бойової підготовки.

Мазур Григорій

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини