Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:40:12

Понад 216 мільйонів гривень перераховано до Держбюджету Чернігівською митницею протягом січня-лютого

25.03.2013   12:37

У січні-лютому 2013 року Чернігівською митницею до Державного бюджету України перераховано 216,2 мільйонів гривень податків і зборів.

Найбільші суми митних платежів сплачені за результатами митного оформлення  нафтопродуктів (14,9%), тютюнової сировини (13%), шин та покришок (5,9%), виробів з шоколаду (4,5%), азотних добрив (4,4% ), а також корму для тварин, пива, тютюну для промислового виробництва, тракторів.

При митному оформленні цих товарів спрямовано до бюджету понад 55% від загальної суми усіх перерахованих митницею за вказаний період коштів.

Чернігівськими митниками проведено митне оформлення  понад 222 тисяч тонн вантажів, через митний кордон України в зоні діяльності митниці прослідувало майже 450 тисяч громадян, здійснено пропуск 140 тисяч транспортних засобів та понад 920 тисяч тонн вантажів.

За фактами порушень митного законодавства протягом двох місяців заведено 102 справи про порушення митних правил, вартість предметів правопорушення в яких становить 2,3 мільйони гривень.

Серед предметів правопорушень, що були вилучені у справах про порушення митних правил цього року, переважають транспортні засоби та промислові товари. До правоохоронних органів направлено 15 повідомлень про кримінальні правопорушення щодо незаконного переміщення наркотичних речовин, набоїв, предметів старовини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини