Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:41:36

Благодійницька діяльність чернігівських суддів

18.03.2013   08:14Агенцiя

16 березня працівники Апеляційного суду Чернігівської області працювали на стародавньому Валу – розвішували шпаківні.

Головою апеляційного обласного суду Садіг Тагієв призначений минулого року. Він приїхав до нашого міста з Луганська, де працював заступником голови апеляційного суду. Садігу Рзаєвичу сподобалися архітектурні пам’ятки Чернігова та багатовікова історія міста. Він любить старовину. У Луганську в Садіга Тагієва вдома є кімната-музей, де зберігається близько двохсот стареньких годинників. Він вже багато років захоплюється ремонтом часових механізмів.

Згадаймо, що напередодні новорічного свята завдяки Садігу Рзаєвичу наше місто отримало в подарунок годинник з курантами, його встановлено на башті будівлі суду. Це найточніший годинник у Чернігові! Його час із точністю до долі секунди виставляється супутником через GPS-прилад, який раз на добу виходить у космос на зв’язок. Керується годинник пультом дистанційного управління. Програмне забезпечення дозволяє виставляти перед його боєм 60 мелодій!

25 шпаківень для чернігівського Дитинця змайстрували судді із Носівського району. Розвішували їх працівники обласного апеляційного суду особисто. Співробітники Національного архітектурно-історичного заповідника “Чернігів стародавній” лише радили на якому дереві краще розмістити будиночок для птахів.

Голова обласного суду Садіг Тагієв розповів, що й надалі його колеги допомагатимуть, щоб стародавній Дитинець став гарним місцем для відпочинку чернігівців та гостей міста…

Сергій Черняков, “Чернігів стародавній”

http://naiz1.pp.net.ua/news/blagodijnicka_dijalnist_chernigivskikh_suddiv/2013-03-17-1518

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини