Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:01:30

Лайма з Претті відпрацювали на "відмінно"

06.03.2013   10:51Агенцiя

5 березня, близько 10-ї в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Нові Яриловичі" на в'їзд в Україну оформлявся легковий автомобіль "Хонда", під керуванням громадянина України, з яким в якості пасажира слідувала громадянка Республіки Білорусь.

Під час проведення спільного поглибленого огляду автомобіля прикордонним нарядом та співробітником митниці з застосуванням службової собаки Лайма, відбулося спрацювання службової собаки на одяг водія. Після цього водій добровільно дістав з кишені куртки при пакетика з речовиною рослинного походження жовто-коричневого кольору. Загальною вага виявленого склала близько 15 грамів. Речовина передана для проведення експертизи.

Практично в той же час в пункті контролю "Хоробичі" на виїзд з України оформлявся потяг сполученням "Дніпропетровськ - С. Петербург". Під час проведення огляду одного з вагонів прикордонним нарядом за допомогою службової собаки Претті, у туалеті з боку не робочого тамбуру, під вмивальником, було виявлено пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження, попередньо маріхуана, вагою близько 10 грамів. Нажаль власник виявленого поки не встановлений.

Вже пообіді, на виїзд з України в міжнародний автомобільний пункт пропуску "Сеньківка" прибув легковий автомобіль "БМВ", під керуванням громадянина Республіки Молдова та пасажиром, громадянином Узбекистану.

Під час проведення спільного поглибленого огляду автомобіля, прикордонним нарядом спільно із співробітником митниці у сумці, яка знаходилась між сидінням водія та пасажира, виявлено пакет чорного кольору, в якому знаходились 11 пакетів речовини рослинного походження зеленого кольору. Після цього громадянин Узбекистану дістав з кармана куртки ще два пакетика і пояснив, що в пакетиках насвай, який належить йому. Загальна вага виявленого складає близько 100 грамів.

У всіх трьох випадках вбачаються ознаки злочину, передбаченого 305 Кримінального Кодексу України, а саме контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Всі вони зареєстровані в єдиному реєстрі досудових розслідувань.


О.В.Дудко, помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби, підполковник

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини