Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 18 жовтня, 08:23:53

Ринкоутворюючі підприємства Козелеччини потребують кадрів

09.10.2024   12:46Агенцiя

Служба зайнятості реалізує низку активних програм, спрямованих на створення нових і збереження існуючих робочих місць та розвиток бізнесу регіону.

 Про це йдеться на зустрічах директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник з роботодавцями області. Днями під час робочої поїздки на Козелеччину вона зустрілася з представниками ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» та ТОВ «Веселі бобри».

За словами Людмили Ключник, роботодавці можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування деяких категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, безробітних на нові робочі місця, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, допомогу по частковому безробіттю, мікрогрант на створення або розвиток бізнесу. Для задоволення кадрових потреб, крім підбору підходящих працівників на засадах рекрутингу, служба зайнятості пропонує професійне навчання безробітних та підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера.

До речі, цього року обласна служба зайнятості укомплектувала 47 вакансій ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент». Наразі підприємство готове взяти на роботу ще близько 80 людей. Потрібні машиністи тісторобних і тістомісильних машин, різноробочі на харчове виробництво, комірник тощо. Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, гідні умови праці, позмінний графік роботи, доставку до роботи з Козелецкої, Остерської та Деснянської громад, забезпечення спецодягом. А внутрішньо переміщеним особам – ще й обіцяє житло у разі переїзду всією родиною. ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» – провідний в Україні виробник і постачальник хлібобулочної продукції глибокої заморозки. Випічка представлена листковими, здобними та хлібобулочними виробами.

ТОВ «Веселі бобри» – лідер з виробництва мотузки з деревної шерсті, виробник розпалювачів з деревної шерсті, шведських факелів та деревної шерсті для декору. Цього року за сприяння служби зайнятості штат підприємства поповнили 4 працівники.

Ознайомитися з послугами служби зайнятості для роботодавців можна на сайті.
 

Останні новини Чернігівщини

Модульна клініка первинної медичної допомоги днями запрацює у Кіптівській громаді 17:02

Її дещо раніше встановили у селі Чемер у рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нові гранти для молоді

Нові гранти для молоді 16:58

Ще більше можливостей для бізнесу з оновленою грантовою програмою Власна справа /грант/, яку адмініструє Державна служба зайнятості!

Очільниця

Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк: Важливо, щоб ветерани мали місце в політиці – на національному, регіональному та місцевому рівнях 14:18

На перших післявоєнних виборах ветерани повинні мати можливість балотуватися і в парламент, і на місцевих виборах – Олена Шуляк

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 17 чернігівців, за знищене – троє містян 12:00

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 жовтня затвердив чергові рішення комісій із розгляду питань щодо надання компенсацій за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання

Хотів купити ноутбук, а втратив 16 тисяч: поліція радить оплачувати покупки тільки після отримання 11:11

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.