Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:25:04

Як тебе не любити, Ніжине мій…

27.12.2012   10:46Агенцiя

Саме під такою назвою Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів оголошений у кінці травня цього року міський фотоконкурс.

Організатори конкурсу, спеціалісти Центру, вбачають його завданням виховання у юного покоління ніжинців патріотичних почуттів, дбайливого ставлення до історичних, архітектурних пам’яток і зелених зон міста, пропаганду здорового способу життя в екологічно чистому середовищі, висвітлення спричинених людською діяльністю негараздів нашого довкілля та привернення до них уваги громадськості з метою якнайшвидшого їх усунення. А ще – популяризацію серед дітей та молоді захоплення художнім фото і підтримку творчо обдарованих особистостей. Адже, прогулюючись з фотоапаратом вулицями рідного міста, можна не тільки спостерігати й знаходити цікаві сюжети, а й призвичаїтись до постійних помірних фізичних навантажень на свіжому повітрі, яких так бракує нинішнім “комп’ютеризованим” підліткам.

Переможці конкурсу визначались у двох тематичних номінаціях – “Краса рідного міста” і “Проблеми нашого довкілля” та у двох вікових категоріях – до вісімнадцяти та від вісімнадцяти до до тридцяти п’яти років.

Конкурсне журі у складі начальника відділу соціальної роботи ЦСССДМ Леоніда Безпалого, спеціалістів відділу Любові Луговик, Олени Гребеннікової, директора Ніжинської міської централізованої бібліотечної системи Олени Єкименко та заступника директора телекомпанії “Фобос”, члена національних спілок журналістів та фотохудожників України Ігоря Волосянкіна ретельно опрацювало вісімдесят сім робіт, поданих двадцять одним автором віком від трьох до двадцяти чотирьох років.

20 грудня у читальному залі Будинку книги відбулось відкриття виставки фоторобіт “Як тебе не любити, Ніжине мій…” та урочиста церемонія вручення їхнім авторам дипломів і призів від центру соціальних служб. Центр також вручив лист подяки працівникам міської центральної бібліотеки за допомогу в організації конкурсу та оформлення виставки.

За висловом члена журі Ігоря Волосянкіна, нагороди тут отримали всі: автори робіт – увагу й вдячність оглядачів виставки, а її відвідувачі – естетичну насолоду, можливість зробити певні висновки та спрямувати в потрібне русло свою діяльність і творчий потенціал.

Виставка триватиме до 20 січня 2013 року. Оглянути фотографії переможців та інших учасників конкурсу може кожен бажаючий ніжинець і гість міста.

А спеціалісти ЦСССДМ та працівники міської централізованої бібліотечної системи, що активно долучились до волонтерської діяльності, вже планують нові спільні цікаві заходи.


НМЦСССДМ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини