Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 12:28:43

За минулу добу органами внутрішніх справ Чернігівської області розкрито

27.12.2012   09:55

За минулу добу органами внутрішніх справ області по 7 кримінальним правопорушенням встановлені особи, які їх скоїли, з них: 3 крадіжки індивідуального майна, 1 крадіжка колективного майна, 1 факт вилучення наркотиків, 1 факт вилучення зброї, боєприпасів, 1 факт злочину проти довкілля.

На автодорогах області сталось 3 ДТП, внаслідок яких 3 особи травмовані.

На території області виникла 1 пожежа.

За порушення громадського порядку в Чернігівській області складено 195 адмінпротоколів, з них: 9 – за дрібне хуліганство, 17 – за розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях.

Співробітниками ДАІ області за управління автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння затримано 25 водіїв, складено 134 адмінпротоколів за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.