Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:21:19

Завершено шостий сезон Чернігівської стрітбольної ліги

01.09.2014   14:31Агенцiя

30 серпня на спортивному майданчику чернігівської ЗОШ № 1 відбувся фінальний тур шостого сезону відкритої Чернігівської стрітбольної ліги.

Вісім кращих команд за підсумками п`яти турів регулярного чемпіонату, що тривав ціле літо, виборювали право називатися чемпіоном сезону-2014.
Всі стадії фінального туру, окрім матчу за третє місце, команди грали до двох перемог одного з суперників. Цього разу третя гра не знадобилася в жодному з протиборств.

В чвертьфіналах лише в одній парі точилася рівна боротьба, і команда, що займала у "регулярці" нижче місце пройшла далі. В інших парах лідери закономірно пройшли у півфінал.

Результати 1/4 фіналу:
ПРОВАЛ (1 місце регулярного чемпіонату, Чернігів) - ANGRY BEAVERS (8, Чернігів) - 2-0 (11:7, 11:4)
SLAM DUNK (4, Чернігів) - ОКТЯБРЬСКИЙ МОЛОТ (5, Чернігів) - 2-0 (11:8, 12:0)
НІЖИН (2) - BUTTERFLY (7, Чернігів) - 2-0 (11:4, 11:9)
УБОЙНАЯ СИЛА (3, Чернігів) - ДЕСНА WHITE (Чернігів) - 0-2 (9:11, 8:9)
Півфінали пройшли у боротьбі, але в обох парах їх лідери виграли з рахунком 2-0 у серії:
ПРОВАЛ - SLAM DUNK - 2-0 (11:7, 11:7)
НІЖИН - ДЕСНА WHITE - 2-0 (11:9, 11:7)

У фінальній серії і грі за третє місце боротьби було менше. В усіх іграх цієї стадії було зафікосовано однаковий рахунок 11:5. Третє місце здобула команда "Десна White" (Олександр Березюк, Анатолій Осипенко, Микола Лакішек, Павло Ятченко та Артур Квач), яка обіграла "Slam Dunk", а переможцями сезону вперше для себе стали гравці команди "Провал" (Рушаков Денис, Рушаков Олексій, Ігор Скіба, Антон Гуманюк, Владислав Меркулов). Друге місце у чемпіонаті завойювали представники міста Ніжина (Сергій Півень, Юрій Багмут, Віталій Ілляшенко, Сергій Паливода, Олександр Гуцик).

Під час фінального туру було також проведено конкурс дальніх кидків, в якому переміг гравець команди "Slam Dunk" Олександр Горбаченко.

Отже, це був найбільший сезон в історії Чернігівської стрітбольної ліги за кількістю команд-учасниць (20), проведених турів (6) та зіграних ігор (205).
До зустрічі у сьомому сезоні літом 2015 року!

 

 

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини