Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:25:46

Чернігівщиною впевнено крокує "Свято Олімпійського прапора"

25.07.2014   09:38Агенцiя

Справжніми оваціями зустріли представників обласного осередку НОК України із Всеукраїнськими церемонія «Свято Олімпійського прапора» та естафети олімпійського вогню діти, що відпочивають в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Дружба» м. Чернігова.

Відповідальний секретар обласного осередку, учасниця Олімпійських ігор Ніна Лемеш, стипендіат НОК України Анастасія Бізюк та член збірної команди України з легкої атлетики серед ветеранів, переможець міжнародних змагань, багаторазовий чемпіон України з бігу на довгі дистанції Микола Левадський привітали керівництво та дітей дитячого закладу оздоровлення та відпочинку зі Всеукраїнським спортивним святом.

180 дітей стали свідками справжнього спортивного дійства, де проголошувалося вітання Президента НОК України С.Н.Бубки, діти виступали з показовими виступами, декламувалися вірші на спортивну тематику.

Директор оздоровчого закладу Андрій В’ячеславович від імені всього колективу подякувала Національному олімпійському комітету за нагоду долучитися до давньої традиції олімпійського руху – олімпійської естафети та побажаd молодіжній збірній України вдалих виступів на II Юнацьких Олімпійських іграх, що пройдуть з 16 по 28 серпня в китайському Нанкіні.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини