Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:47:29

Чернігівщина пишається своїми олімпійцями

01.03.2014   10:13

28 лютого в актовому залі Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації відбулася зустріч спортсменів-учасників ХХІІ зимових Олімпійських ігор 2014 року - біатлоністів Андрія Дериземлі, Артема Прими, Сергія Семенова та його тренера Олександра Семенова з представниками засобів масової інформації області.

У заході також взяли участь директор Департаменту сім’ї, молоді і спорту ОДА Оксана Сердюк, заступник директора Департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Григорьєв та Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш.

На початку зустрічі Оксана Сердюк висловила велику подяку спортсменам за те, що представляли Україну на зимових Олімпійських іграх та досягли високих вершин, і побажала їм подальших перемог як у спорті, так і в особистому житті.

У свою чергу спортсмени поділились з журналістами та гостями своїми враженнями від участі в Олімпійських іграх. Вони розповіли, що самі ігри були проведені на високому організаційному рівні. Серед яскравих моментів що їм запам’ятались – жіноча і чоловіча естафети біатлоністів та церемонія закриття Олімпіади. Загалом, у всіх учасників Олімпіади залишились тільки позитивні враження та емоції, і вони заявили про готовність показати кращий результат у наступних змаганнях.

На завершення зустрічі, олімпійці подякували всім вболівальникам за підтримку, яка на їхню думку надає сили для подальших тренувань, закликали всіх слідкувати за своїм здоров’ям, займатися спортом, кататися на лижах, і безумовно, залучати дітей до занять спортом.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини