Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:53:03

У кікбоксерському авангарді - чернігівці

28.12.2012   12:41Агенцiя

Завдяки відкритому Кубку міста з кікбоксингу, організованому обласною і міською федераціями кікбоксингу, на чернігівському олімпі з'явилося ще більше перспективних спортсменів.

Яскраві поєдинки між командами Щорса, Коропа, Прилук та Чернігова можна було спостерігати на ринзі спортивної зали олімпійського навчально-спортивного центру "Чернігів" (стадіон ім. Гагаріна) протягом трьох днів.

Тож 21-23 грудня для 127-ми учасників стали не просто святом з усіма радощами та хвилюваннями, а й своєрідним робочим звітом за рік. І водночас - стартом у майбутнє, зокрема, для Романа Луданіка й Олени Новик, яким заступник міського голови Анна Романова вручила посвідчення майстра спорту.

У результаті кікбоксерських боїв судейська колегія визначила переможців: збірна команда м. Чернігова - І місце, ІІ і ІІІ місця зайняли команди з Щорса і Прилук. Зокрема, вихованець СТ "Спартак" Сергій Герасименко отримав нагороду "За волю до перемоги".

За словами головного судді змагань, судді національної категорії, заслуженого тренера України Юрія Єрмілова, чернігівці були, як і завжди, в авангарді: бойовий настрій проявили як новачки, так і більш досвідчені спортсмени, у тому числі вихованці обласної ДЮСШ "Колос" і навіть усі п'ять дівчат. Справжню бійцівську техніку показали у своїх вагових категоріях "колосівці" М. Єрко та володар кубка, кандидат у майстри спорту В. Мітус. Призи федерації заслужено отримали В. Широкий, Г. Акопян, Є. Кривоус та І. Бобильов.

Загалом кікбоксери 2012-й згадуватимуть як дуже вдалий. Адже заслуженого тренера України, до речі, першого майстра спорту "Колосу", Андрія Кужельного на всеукраїнському рівні було визнано кращим тренером року, а четверо чернігівських спортсменів увійшли до десятки кращих в Україні. Це чемпіони світу Сергій Лисюк, Роман Власенко, Віктор Кузьменко, а також Олена Новик. Не менш важливо й те, що, ставши депутатом міськради, Андрій Кужельний посприяв збільшенню суми преміальних виплат з міського бюджету спортсменам. "Цього року хлопці отримали втричі більше, ніж торік, адже для успішного кікбоксера важливо не тільки відстоювати честь міста і країни на міжнародних змаганнях, а й знати, що ця праця і внесок - у ціні, і мають матеріальне відображення". За його словами, наразі перед керівництвом федерації стоїть ще одна задача - організувати пристойне приміщення, що стане заміною напівпідвальному, де тренуються сьогодні кікбоксери.

Не менш важливо, що змагання мало внести свою лепту і в благодійну справу, оскільки проходило в підтримку чернігівського спортсмена Захара Водолазкина, котрий два роки прикутий до ліжка через травму хребта. Захар потребує вартісної операції в Ізраїлі, але він - сирота, тож залишається надіятися на небайдужість чернігівців. Збір коштів також проходить через благодійні скриньки в нічному клубі "Градецький", де вони будуть до Нового року.


Інга Вітковська

http://vid.cn.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=7944
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини