Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:03:48

Гороскоп на наступний тиждень 17-23 грудня

16.12.2018   11:09Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку з 17 по 23 грудня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). Вас чекає коротка і, можливо, легковажна романтична пригода, яка зачарує вас і залишить незабутні враження.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05). Вашому здоров’ю можна буде тільки позаздрити. Проблеми виникатимуть тільки зi шлунком, тому будьте обережні у виборі їжі.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Близнюки (22.05—21.06). Дуже високий ризик інфекційних захворювань. Бережіться будь-якої подряпини, приймайте вітаміни. На користь підуть прогулянки на свіжому повітрі.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Рак (22.06—23.07). Незважаючи на те, що ви не любите несподіванок, у ваших інтересах, уважно ставитися до змін. Прийміть виклик, і успіх вам гарантовано, не сумнівайтеся у своїх можливостях.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Сiмейнi стосунки дещо погiршаться, не робіть необачних вчинків, якщо хочете їх зберегти. Якщо ж ви самотні, зважуйте свої вчинки і не втрачайте голову.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.
 
Діва (24.08—23.09). Любовнi стосунки виявляться нетривалими. Результат — розбите серце, тож радимо бути обережними у виборi партнера.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Терези (24.09—23.10). Ви зможете відволіктися поїздками і подорожами або зустрічами зі старими друзями. Якщо ваше серце все ще вільне, будьте готові до великої романтичної пригоди.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Усі ваші мрії здійсняться. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, у відносинах настане пожвавлення, і ви отримаєте те, чого вам так довго не вистачало. Можливо, в цей період ви переживете ще один медовий місяць.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Стрілець (23.11—21.12). Усі ваші проекти та ідеї матимуть успіх. Постарайтеся приземлитися з небес на землю і витягти з цього матеріальну вигоду.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Будьте оптимістом, не бійтеся наполягати на своєму, тоді досягнете задуманого. Краще не ставати у вас на шляху — часом ви будете схожі на лева, що випускає кігті.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). Якщо у вас є власний бізнес, успiх в усьому гарантовано. Але якщо ви працюєте в колективі, вам необхідно трохи стримувати себе і приділити увагу стосункам iз колегами.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03).
Успіх супроводжуватиме вас у професійному плані. Навіть якщо на вашому шляху виникне перешкода, ви зможете її подолати. Чекайте допомоги від компетентних людей.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВЕН

Настає тиждень благоустрою, який стосуватиметься практично всіх сфер вашого життя. Намагайтеся приділяти собі більше уваги, задовольняти власні смаки та інтереси. Серйозна розмова з начальством завершиться позитивними результатами. У вихідні буде вдалою поїздка на природу.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня можете стати об’єктом підвищеної уваги, не дозволяйте боязкості та зайвій скромності перешкодити вам отримати з цього певну вигоду. Імовірно, під тиском обставин ви зміните свою точку зору. Родина очікуватиме від вас дуже багато, але не приймайте все близько до серця.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви задумалися над зміною роботи, то зараз вдалий період для пошуків нового місця. Постарайтеся завершити початі справи, це дозволить уникнути непорозумінь і неприємностей. У родині можлива конфліктна ситуація з грошима. У вихідні добре відпочиньте, постарайтеся вибратися за місто.

РАК

Без усяких зусиль ви привертаєте увагу та захоплені погляди. Можете відкрити для себе щось нове і вигідне в діловому партнерстві, отримати допомогу, звільнитися як від фінансових, так і моральних боргів. Женіть геть невпевненість та сумніви – настав ваш час, коли ви можете багато чого реалізувати.

ЛЕВ

Не варто піддаватися на звабливі пропозиції знайомих, вони не принесуть вам радості. Будете сповнені сил та енергії, тож постарайтеся вирішити якомога більше справ. У вихідні приділіть увагу та час своїм близьким, повірте, з ними вам буде цікавіше та приємніше, ніж за поза межами дому.

ДІВА

Відпочивайте і не завантажуйте свою голову думками про роботу. Виявіть творчу ініціативу й будьте доброзичливі в стосунках з колегами, особливо з підлеглими. У вихідні ваша рішучість стане козирем і піде вам на користь. Не забувайте подбати про своє здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Не слід даремно витрачати час. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо беріть наступну висоту. Рухайтеся вперед, як тільки виникне слушний момент. Довіртеся порадам друзів, вони розберуть до нюансів назрілу проблему. У вихідні все, що потрібно для здійснення планів, буде у ваших руках.

СКОРПІОН

Ви справляєте гарне враження на тих, хто поряд, їм здається, що ваші можливості безмежні, і ніхто не здогадується, як важко вам це дається. Довіряйте своїй інтуїції, вона підкаже правильне рішення. Не доводьте себе зайвим навантаженням до нервового зриву. У вихідні не піддавайтеся сумнівам і невпевненості.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете сповнені сил та енергії. Не відмовляйтеся від допомоги друзів і близьких, якщо від них надійдуть такі пропозиції. Багато проблем зникнуть, а справи підуть успішніше, якщо ви не будете надто принципові й не критикуватимете своїх колег. У вихідні виявляйте обережність та остерігайтеся обманів.

КОЗЕРІГ

Не варто приймати поспішних рішень, будьте розважливі й наполегливо працюйте на майбутнє. Почніть втілювати в життя свої задуми, якщо вам не вдасться використати цей період, то згодом надолужити упущене буде складно. У вихідні намагайтеся не ображатися, не засмучуватися і всіх пробачати.

ВОДОЛІЙ

Важливо приходити на роботу вчасно. Однак не варто намагатися завоювати репутацію трудоголіка, ці зусилля ніхто не оцінить. Колегам може знадобитися ваша підтримка – постарайтеся не відмовляти їм. Вроджена дипломатичність допоможе вам вирішити матеріальні труднощі.

РИБИ

Зросте навантаження інтелектуального характеру: потрібно буде взяти на себе більше відповідальності. Можливе поліпшення стосунків із членами родини. Вихідні сприятимуть прийняттю конструктивних рішень та здійсненню активних дій.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини