Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:18:23

Літні мовні школи: цікавий відпочинок у поєднанні з корисним навчанням

14.07.2017   12:13Агенцiя

175 літніх мовних шкіл функціонували цьогоріч у червні на базі оздоровчо-відпочинкових закладів області. Протягом двох тижнів майже чотири тисячі дітей спілкувалися англійською, німецькою та французькою мовами. Навчати школярів іноземної мови вчителям допомагали 26 студентів вищих навчальних закладів області.

Крім того, для кращого опанування дітьми іноземної мови до роботи мовних шкіл долучилися 19 волонтерів — носіїв мови, серед яких представники Корпусу Миру США в Україні.

До речі, діяльність мовних шкіл також була спрямована на національно-патріотичне, країнознавче та екологічне виховання їх учасників. Цікавими та пізнавальними для дітей стали круглі столи, рольові ігри, тренінги, дебати, які зацікавлювали до поглибленого вивчення іноземної мови.

Насичена та цікава програма мовних шкіл не залишила байдужим жодного її учасника. Діти із задоволенням поєднували захоплюючий відпочинок з навчанням, бо й заняття, і дозвілля допомогли подолати мовний бар’єр та здобути необхідні навички усного мовлення.


За інформацією Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини