Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:55:02

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 липня

09.07.2017   11:13Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 10-16 липня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Упродовж мiсяця ви багато працювали, тож дивіденди цих зусиль побачите вже скоро. Особливо це стосується тих, хто працював самостiйно, а не під чиїмось керівництвом.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Телець (21.04—21.05).
У вас є звичка називати речі своїми іменами й не соромитися у висловах. Це призводить до сварок не тільки з начальством, а й iз колективом, що багато в чому гальмує цілком реальні перспективи розвитку.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21). Вам  як ніколи щаститиме з грошима, навіть лотереї чи азартні ігри можуть принести чималий прибуток. Витрачаючи грошi, слiдкуйте, щоб покупки були корисними.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Життя буде насиченим, навіть «битиме через край». Вам доведеться розриватися між бажаннями коханої людини і наказами керiвництва.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Не дивуйтеся, що ваш безладний спосіб життя несе в сім’ю розлад і призводить до скандалів. Ваша неорганізованість заважатиме розвиватися, а здоров’я погiршуватиметься.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Діва (24.08—23.09). У декого з вас можлива подія, пов’язана з появою у вашому життi нової людини. Це можуть бути як нові романтичні стосунки, так і укладення шлюбу або народження дитини.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Ті пари, які зустрічаються давно, вирішать оформити свої стосунки. Дехто, навпаки, може розлучитися зі своїми половинками. Причому в цьому не останню роль вiдіграють родичі або близькі друзі.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви отримаєте неприємну звістку, здатну зіпсувати ваше подальше сімейне життя. Якщо раніше ви підо­зрювали партнера в нещирості, то тепер ці підозри підтвердяться.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Стрілець (23.11—21.12). Цього тижня очiкується наполеглива праця, яка часто видаватиметься невдячною. З’явиться відчуття марної роботи, коли ви тупцюєте на місці.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через вашу постійну відсутність виникатимуть проблеми, з боку коханої людини проявляться ревнощі до вашої роботи. Цей період потрібно буде стiйко пережити.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Водолій (21.01—19.02). Незабаром ви зрозумієте, що ваші зусилля не були марними. Це можна буде відчути не тільки за відгуками начальства, а й зi збільшення ваших доходів. Можливо, ви отримаєте перспективну посаду.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). У вас з’явиться можливiсть вiдкрити власну справу, здатну завжди підстрахувати вас. Представники творчих професiй отримають шанс заявити про себе.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВЕН

Ви будете зустрічатися з потрібними людьми і дізнаватися багато цікавого q корисного для себе. Активно справляючись sз проблемами оточуючих, не забувайте про вирішення своїх питань. Бажано зайнятися коректуванням деяких рис вашого характеру з числа тих, що заважають вам рухатися до успіху. У вихідні проаналізуйте хід подій, щоб навчитися завчасно вгадувати перешкоди.

ТЕЛЕЦЬ

Ви виявитеся щасливими як ніколи. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Тільки не приймайте поспішних рішень, щоб потім не шкодувати. Переговори з начальством можуть принести непоганий результат, особливо якщо ви не почнете виявляти зайву амбіційність.

БЛИЗНЮКИ

Ви багато чого встигнете зробити і навіть одержите зримі плоди діяльності, відчувши користь і моральне задоволення від бізнесу. Ви починаєте завойовувати лідерські позиції. Можливий приїзд родичів і турботи, з цим візитом пов’язані. Ваша активність зросте. У вихідні можливі деякі ускладнення у відносинах з близькими родичами.

РАК

Подумайте про зміну способу заробітку або хоча б про зміну посади. На вас чекає удача у справах, імовірний грошовий прибуток. Начальство відзначить ваші пропозиції. Воно навіть може задуматися про підвищення вам заробітної плати, що буде досить доречно.

ЛЕВ

Найважливіше для вас – зосередженість і вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час. Майже всі справи будуть успішними і сприятимуть поліпшенню вашого матеріального становища. Будьте упевнені у власних силах, щоб розібратися зі складностями на роботі. У вихідні можете розраховувати на підтримку і допомогу друзів.

ДІВА

Ваша рішучість і активність дозволять здійснитися більшості ваших планів і задумів. Важливо правильно вибудувати взаємини з начальством. Можна розраховувати на підтримку впливових осіб. У вихідні ймовірні необґрунтовані претензії з боку близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Удаватимуться практично все, хоч за що б ви бралися. Постарайтеся зберігати гарні відносини з начальством, тому що від нього може залежати вирішення декількох ваших проблем. Спілкуючись із колегами по роботі, будьте коректні у формулюваннях.

СКОРПІОН

Ваш життєвий успіх буде залежати від загальної упевненості в тому, що все йде добре. Попереду чудовий період, повний приємних сюрпризів і несподіванок, ваш настрій негайно поліпшиться. Більше часу присвячуйте родині і дітям. Особливо це стосується вихідних.

СТРІЛЕЦЬ

Запасіться витримкою і терпінням. Від вас будуть потрібні зібраність і сумлінність. Віддаючи багато чого, можна очікувати, й натомість багато одержати. Постарайтеся не відмовляти у допомозі, якщо ви в силах допомогти.

КОЗЕРІГ


Не варто нікому розкривати таємну інформацію. Постарайтеся завершити незакінчені справи. Вам не перешкодить споглядальність і гармонія. Вихідні – сприятливий час для порозуміння і спілкування з близькими, не варто упускати таку можливість.

ВОДОЛІЙ

Можливі конфліктні ситуації на роботі. Прислухайтеся до голосу інтуїції, і ви опинитеся в потрібний час у потрібному місці. Можливий вагомий прибуток від спільного бізнесу з енергійними партнерами. Присвятіть більше часу домівці й домашнім проблемам. У вихідні вам буде під силу багато справ, і ще залишиться час на розваги.

РИБИ

Вам можуть запропонувати щось, перспективне тільки на перший погляд. Ситуація зміниться і дозволить зробити ривок. Не варто намагатися вирішувати кілька важливих справ одночасно. Займіться реалістичними проблемами, а не будуванням повітряних замків.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.