Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:15:18

Гороскоп на наступний тиждень 6-12 червня

05.06.2016   10:43Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо ви щось задумали, то обов’язково досягнете своїх цiлей. Можете бути впевненi: фортуна посмiхнеться терплячим.
Дні: спр. — 6; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Цього тижня ви порадуєте себе i близьких. Вам личить роль органiзатора, тож смiливо берiться за новi справи.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Досить вважати, що ви вiдповiдальнi за все. Це допоможе вам фiлософськи подивитися на бiльшiсть речей i вилучити з цього користь.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.

Рак (22.06—23.07). Настав момент, коли яскравi емоцiї та враження стануть найкращою альтернативою спокiйному вiдпочинку. На вихiднi плануйте дружнi вечiрки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08). Для вас характерно дiяти з розмахом, майбутнi вихiднi — теж не виняток. Будьте стриманiшi, намагаючись кого-небудь ощасливити.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Діва (24.08—23.09)
. Цей тиждень — сприятливий перiод, щоб відважитись на щось нове. Ви зможете зробити бiльше, нiж сподiваєтеся.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Вас навряд чи порадує сидiння вдома, навiть серед близьких людей. Вiзьмiть на себе iнiцiативу й органiзуйте нову програму.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Стосунки з оточуючими — важливий момент у вашому життi. Прощайте образи — це вiдкриє перед вами новi можливостi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Стрілець (23.11—21.12).
Не намагайтеся бути всюди i вiдразу, спортивний iнтерес може далеко завести, але зараз не найкращий час для ризикiв та авантюр.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Для вас тиждень буде продуктивним i позитивним. Незважаючи на будь-якi труднощi, ви зумiєте вийти з них достойно.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). На початку тижня утримуйтеся вiд конфлiктiв. Неприємностi мають тенденцiю рости, як снiгова куля. Оптимiзм допоможе уникнути цього.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Подiї змiнюватимуться швидко, як картинки в калейдоскопi. Варто помiтити, що в кожнiй ви вiдiграватимете важливу роль.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Інша версія:


Овен
На роботі вам удасться зробити якісний ривок, а вдома навести ідеальний порядок. Доведеться багато спілкуватися з людьми, працювати з паперами та дзвінками. До вихідного постарайтеся знизити своє робоче навантаження до мінімуму й добре відпочиньте.

Телець
Необхідно бути зібраними та цілеспрямованими. Постарайтеся зосередитися на головному й не витрачати свої сили на дрібниці. Уникайте будь-яких конфліктів і непорозумінь з начальством. Намагайтеся знайти щиросердечний спокій, це допоможе вам відчути себе хазяїном власного життя.

Близнюки
Бажано почати планомірну реалізацію хоча б частини своїх ідей. Сміливо опирайтеся на допомогу друзів, але будьте готові відстоювати власні інтереси. За необхідності виявляйте терпіння й витримку, так ви досягнете більшого. Вихідні найкраще провести вдома.

Рак
Вам знадобиться чимало зусиль та мудрості, аби керувати ситуацією, яка склалася. Дуже ймовірні проблеми з грошима, це може навіть призвести до фінансового краху. Перш ніж прийняти можливу привабливу пропозицію, ретельно зважте всі за і проти. У вихідні краще побути на самоті.

Лев
Зможете досягти небувалих успіхів у справах, а прості рішення дозволять вам домогтися матеріального успіху. Бажано розібратися й упорядкувати всі справи, що нагромадилися, та недоробки. У вихідні встигнете зробити надзвичайно багато.

Діва
Можете одержати бажане, якщо дипломатично та вчасно відійдете в тінь. Обставини дадуть вам можливість перевірити партнерів на надійність у фінансових питаннях. У вихідні бажано зайнятись особистими справами. Проблеми із заступниками та друзями почнуть поступово вирішуватися.

Терези
У вас імовірні перепади настрою, які стомлять тих, хто поряд. Вашу компетентність, імовірно, піддадуть сумніву, власного досвіду вам може й не вистачити. Гарний період для спілкування та примирення з друзями, а дім порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте в подорож.

Скорпіон
Черпайте бадьорість в удачах і постарайтеся не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері, коли з одного боку доведеться боятися обману, а з іншого – конфліктів з начальством. У вихідні вам знадобиться максимум уваги, щоб уникнути несподіванок і небезпек.

Стрілець

Обов’язково зверніть увагу на поради, якими вас будуть обдаровувати, серед них може виявитися золота ідея. Справи на роботі накопичаться з неймовірною швидкістю й вимагатимуть від вас негайного рішення. У вихідні будьте уважні в спілкуванні, будь-яке необережне слово може стати причиною конфліктів.

Козеріг
Треба бути активними й ініціативними, це сприятиме вашій успішності. У стосунках з тими, хто поряд, намагайтеся не говорити зайвого, виявляйте витримку та спокій. У вихідні бажано зібратися з силами й довести до кінця почату справу, незважаючи на її трудомісткість.

Водолій
З ідеями та пропозиціями краще не виступати, вас можуть неправильно зрозуміти. Імовірно, висунуть свої претензії діти, і чим вони старші, тим більше в них буде вимог та невдоволення. У вихідні відчуєте, як більша частина турбот звалилася з плечей.

Риби
Сприятлива ситуація складається рідко, тому постарайтеся провести час з максимальним задоволенням. Імовірна вдала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть чимало радості.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.