Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:00:18

Відбувся Чемпіонат Чернігівської області з гри "Ерудит-квартет"

22.02.2016   08:03Агенцiя

21 лютого у Чернігові в кафе-клуб "Океан" відбувся Чемпіонат Чернігівської області з гри "Ерудит-квартет", повідомив Валерій Семенець.

Змагання зібрали 11 команд - 4 з Ніжина та 7 з Чернігова. У підсумку, до фіналу потрапили 1 ніжинська та 3 чернігівські команди.

Результат фіналу:
А 4 Ніжин 160
Гьот Чернігів 140
Київська Русь ВКЛ Чернігів 30
Чурчхела Чернігів 30.

Вітаємо з перемогою ніжинську команду "А4" (Набок Леонід, Мохир Марина, Дуфіна Жанна, Мачулін Федір).

На жаль не обійшлося без спірних ситуацій. Слід пояснити рішення ведучого, який керувався виключно правилами, а не емоціями, як деякі гравці. Наприклад, команда «МіФ» апелювала на зняття питання передостанньої теми номіналом 20 балів. Гравець команди першим натиснув кнопку, але суперник випередив його – вигукнувши правильну відповідь.

Ведучим було прийнято рішення замінити запитання на запасне, що викликало бурхливі емоції. Але перш, ніж звинувачувати ведучого у змові і упередженості, раджу уважно вивчити правила гри.
Цитата «В случае подсказки из зала во время чтения вопроса ведущим или ответа игрока ведущий или арбитр имеют право снять этот вопрос и заменить его другим вопросом такого же номинала».

Звичайно, на розгляд ведучого можливе і покарання порушника, про що також говориться в правилах. Але у даному випадку не було умисного порушення, мало місце непорозуміння. Тому ведучим було прийнято вищезазначене рішення. Більше того, після цього питання розігрувалось ще 270 балів і говорити про це питання як ключове не зовсім коректно.

 

 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.